Je hebt 0% van deze vragenlijst ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in je browser. Hierdoor kun je mogelijk niet alle vragen in deze vragenlijst beantwoorden. Kijk de instellingen van je browser na.

Informatie en bevestiging deelname aan WWA onderzoek

Geachte lezer,

Om de effectiviteit van WW-A te onderzoeken en de website te blijven verbeteren, is het belangrijk om te weten of het gebruik van WW-A jou helpt bij het vinden of behouden van werk dat bij jou past. Daarom vragen we jou om aan een onderzoek mee te doen.

Wat houdt meedoen aan onderzoek in?
Wij vragen jou om bij voorkeur zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen drie weken nadat je aan de slag gaat met je persoonlijk ontwikkelprofiel, een onderzoeksvragenlijst in te vullen. De vragenlijst bevat o.a. vragen over je opleidingsniveau, beperkingen die je ervaart, je gezondheid en over je studie en/of werksituatie. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer een half uur tijd. Je kunt tussendoor pauzeren en daarna verder gaan met invullen.

Na 6 en 12 maanden krijg je via je opgegeven emailadres een uitnodiging om een kortere vervolgvragenlijst in te vullen, om de veranderingen in je situatie te kunnen vaststellen. Na het invullen van de laatste vragenlijst krijg je terugkoppeling van je eigen resultaten en kun je zien welke ontwikkeling jij zelf hebt doorgemaakt. We willen ook het aantal keren dat je hebt ingelogd op je persoonlijk ontwikkelprofiel en de totale hoeveelheid tijd die je hebt besteed aan de website vastleggen. Deze gegevens kan de website ten behoeve van het onderzoek automatisch aan ons ter beschikking stellen. Er zal niet worden bijgehouden welke pagina’s je hebt bezocht.

Er zijn 2 vragen in deze vragenlijst.