U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

ISEEYOU/kennismaking 2022-2023

Beste student,

 

Bij de eerste kennismaking en na het tekenen van het contract registreert je demografische/ basis kenmerken van de vrouw die je tijdens het ISeeYou project gaat volgen (o.a. leeftijd, graviditeit, pariteit, etc.) .

 

 

Check voor je de vragen in gaat vullen of je het ondertekende contract en de gedragscode verstuurd/upgeload hebt 

Het inleveren van zowel het contract en de gedragscode zijn verplicht. Voor het project is ethische toestemming verleend door de ethische commissie. Een ondertekend contract en gedragscode zijn dus voorwaardelijk voor het project te starten.

Er zijn 13 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.